Catering Van Melick

Catering Venray

Jubileum catering in Limburg

Catering in Venray nodig? VanMelick verzorgt catering op maat in Venray en omstreken, zowel voor particulieren als (grote en kleine) bedrijven. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en onze specialisten kunnen u adviseren over het eten, de feestlocatie, de aankleding, bediening, entertainment en meer. Neem contact op met VanMelick voor vragen of ideeën rondom bruiloft catering, communie catering, jubilea, verjaardagen, koffietafels, bedrijfscatering, bedrijfsfeesten, evenementen, beurs catering en nog veel meer!

Vooraf samengestelde buffetten

Naast catering op maat in Venray bieden wij ook complete buffetten die u vooraf kan samenstellen. Zo heeft u onder andere de keuze uit Italiaanse buffetten, Meditteraans tafelen of wat dacht u van een heerlijke proeverij voor uw zondag brunch?

Partyservice Venray

Bent u niet alleen op zoek naar catering op maat maar een totaalconcept voor uw feest of evenement? VanMelick kan als partyservice de volledige organisatie van uw feest of evenement overnemen. Denk hierbij aan het vinden van de juiste feestlocatie of evenementenlocatie, de keuze voor een buffet of menu, professionele bediening en entertainment.  Heeft u vragen of ideeën voor uw volgende feest of evenement? Vul het contactformulier, stuur een email of neem telefonisch contact op!

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Catering Venray op Maat | VanMelick Catering
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven