Catering Van Melick

Catering Venlo

Jubileum catering in Limburg

Van Melick is dé specialist in catering. Wij verzorgen al jarenlang catering in Venlo en omstreken, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Of het nu gaat om koffietafels, catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering, wij zijn uw partner voor een geslaagd en verzorgd evenement. U kunt bij ons terecht voor catering voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dus of het nu gaat om een communie of bedrijfsfeest, wij zorgen ervoor dat de catering met de puntjes op de i is geregeld.

Catering op maat

Het is mogelijk om bij Van Melick catering op maat te bestellen, of dat nu in Venlo is of in een andere regio. Wij gaan samen met u zitten en de mogelijkheden en wensen bespreken. Dit allemaal passend binnen uw budget! U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Catering vooraf samengesteld

Naast catering op maat is het ook mogelijk om catering te bestellen die vooraf is samengesteld. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Italiaans genieten of een Mediterraans tafelen. Of wat dacht u van een heerlijke verantwoorde proeverij voor uw zondag brunch.

Catering… en meer

Naast catering bieden wij ook een totaalconcept. Heeft u behoefte aan een volledige partyservice in Venlo of omstreken? Dan kunnen wij u gedeeltelijk of volledig ontzorgen. Dit ligt natuurlijk aan uw wens. Van locatie en aankleding tot het entertainment. Wij kunnen uw evenement van A tot Z regelen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Catering Venlo | Van A tot Z verzorgd | VanMelick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven