Catering Van Melick

Walking dinner

catering zuid limburg

Heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes

Bij een walking dinner kunt u heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes zonder gebonden te zijn aan een zitplaats. Zo blijven uw gasten actief en kunnen ze zich ook tijdens het eten vrij bewegen. Een walking dinner is dan ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, netwerkborrels, personeelsuitjes en andere zakelijke evenementen.

Een walking dinner op maat
Natuurlijk kunnen wij een walking dinner volledig afstemmen op uw wensen en uw event. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ambachtelijke gerechten, mediterraanse hapjes of creatieve gerechten. De walking dinner gerechten worden doorgaans op kleine borden, stokjes of glazen coupes geserveerd. Verder kunnen wij natuurlijk ook bekwaam personeel leveren om het walking dinner te serveren. Zo hoeven u en uw gasten zich nergens meer zorgen om te maken.

Wil u meer weten over walking dinners of advies over de samenstelling van uw event? Neem vrijblijvend contact op met Van Melick en laat u inspireren!

Neem direct contact op
Klinkertstraat 118, 6433 PB Hoensbroek
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Walking Dinner Catering | Dineren in beweging | Van Melick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven