Catering Van Melick

Trouwlocaties

catering zuid limburg

Unieke trouwlocaties

Voor een bijzondere dag

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Limburg? Van Melick beschikt over verschillende unieke trouwlocaties in Limburg, van sfeervolle kastelen tot bijzondere villa’s. Naast unieke trouwlocaties kunnen we ook uw complete bruiloft catering, aankleding en bediening leveren. Zo bent u in één keer volledig ontzorgd en hoeft u alleen nog uit te kijken naar uw trouwfeest.

Populaire trouwlocaties

Onze populairste trouwlocatie is bij uitstek Kasteel Hoensbroek, een officiële trouwlocatie uit de dertiende eeuw. Het sfeervolle Kasteel Hoensbroek is voorzien van een speciale trouwzaal voor ceremonies. Een ander populair kasteel is Kasteel Amstenrade, een schitterende locatie voorzien van verschillende zalen en een prachtig park. Villa de Proosdij in Klimmen tevens een prachtige trouwlocatie die bij velen in trek is. Uiteraard is het mogelijk om de trouwlocaties vooraf te bekijken of zelfs een rondleiding te boeken.

Wilt u meer weten over onze trouwlocaties of wilt u advies over welke locatie het beste past bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Melick!

Neem direct contact op
Klinkertstraat 118, 6433 PB Hoensbroek
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Trouwlocaties in Limburg | Van Melick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven