Catering Van Melick

Koffietafel Catering

Catering op maat

Uitvaart catering op maat

Uw ideeën verwezenlijkt

Na een lange emotionele dag is het tijd om even bij te komen onder het genot van een heerlijke koffietafel. In een ontspannen sfeer waar de familie bij elkaar komt, verzorgen wij een traditionele koffietafel catering met heerlijke vlaai of broodjes en koffie of thee. Bij Van Melick is het uiteraard ook mogelijk om een totaal andere koffietafel catering te bestellen.

Waarschijnlijk heeft u zelf een idee hoe u het afscheid tot een mooie herinnering gaat maken. Wij zullen er alles aan doen om uw idee te verwezenlijken. Of dit nu is via een traditionele koffietafel catering na een begrafenis of via een ‘celebration of life’.

Celebration of life
Steeds vaker worden de traditionele uitvaart koffietafels vervangen voor een zogenaamde ‘celebration of life’. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer wordt juist het leven gevierd. Onder het genot van warme hapjes of een barbecue wordt het leven gevierd en uw dierbare herdacht. Van Melick verzorgt ook de catering voor een ‘celebration of life’.

Koffietafel catering is overal mogelijk
Vaak worden koffietafels gehouden in een uitvaartcentrum, op de begraafplaats of in een crematorium. Het is natuurlijk ook mogelijk dat koffietafels thuis of op een andere locatie worden gehouden. Van Melick bezorgd op elke locatie de catering voor uw koffietafel.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Koffietafel Catering | VanMelick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven