Catering Van Melick

Catering brunch

Catering op maat

Heerlijk brunchen

Met de lekkerste buffetten

Op zoek naar heerlijke brunch catering?
Onze brunch, bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerechtenbuffet, zal plaats vinden in de prachtige feestzalen van het Kasteel. Uw smaakpapillen zullen geprikkeld worden door onze culinaire gerechten. Heerlijke salades, carpaccio, zalm en livecooking bij het hoofdgerecht. Hopende dat u vervolgens nog ruimte over heeft voor het overheerlijke nagerechtenbuffet met een tiental zoete lekkernijen.

Een dag plezier
Kasteel Hoensbroek is zonder twijfel een van de meest prachtige locaties van Zuid-Limburg en bij uitstek het perfecte decor voor een dagje uit! Combineer uw brunch met een bezoek aan het Kasteel! Natuurlijk beschikken wij ook over andere locaties om heerlijk te brunchen en u heeft de mogelijkheid om de brunch aan huis te bestellen.

Voor groepen vanaf 25 personen is het mogelijk om in besloten kring in een van onze mooie locaties te genieten van een heerlijke brunch. Wilt u meer weten over onze brunch catering? Bel of mail ons voor een verkennend gesprek of een offerte.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Brunch buffet catering | Van Melick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven