Catering Van Melick

Bruiloftcatering

bruiloft catering limburg

De perfecte catering

Voor de mooiste dag van uw leven!

Uw bruiloft is zonder twijfel één van de mooiste dagen van uw leven. Natuurlijk wilt u dat deze dag tot in de puntjes is verzorgd. Met onze creatieve bruiloft catering zijn wij in staat om van uw trouweest een onvergetelijke dag te maken. Voor u beiden én voor uw gasten! Mediterraans, Italiaans of Oma’s lekkernijen… Wilt u beginnen met heerlijke bruiloft hapjes of verwent u uw gasten met een luxe bruiloftdiner? Met bruiloft catering bij Van Melick is alles mogelijk en wij streven altijd naar perfectie!

Uw wensen zijn ons uitgangspunt
U kunt ervoor kiezen om een door ons samengesteld buffet met heerlijke lekkernijen op uw bruiloft te serveren. Van Melick geeft uw dag een invulling zoals u deze precies wenst. Bijvoorbeeld een uitgebreide lunch voor uw familie als opening, vervolgens de officiële receptie en als afsluiting een onvergetelijke feestavond met entertainment, artiesten en muziek.

Heeft u al nagedacht over een mooie locatie voor uw bruiloft? Wij zijn in staat om op onze locaties de verschillende ruimtes helemaal in te richten met de gewenste decoraties op het gewenste tijdstip. Uiteraard verzorgen wij bruiloftcatering ook op elke overige gewenste locatie.

Neem contact met ons op om uw bruiloft catering te bespreken. Graag geven wij u een advies en aanbod op maat.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Bruiloft Catering in Limburg | VanMelick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven