Catering Van Melick

Over ons

over van melick

Al 4 generaties ervaring

in eten en events

Heerlijk vers en gezond eten, verrassende maaltijden en bijzondere locaties, voor de complete catering en aankleding van uw event of feest en van bruiloft tot bedrijfscatering. Van Melick regelt het en Van Melick maakt het. Onderscheidend in Creatieve Concepten, flexibiliteit en kwaliteit. Laat het gerust aan de vakkundige mensen van Van Melick over. Met Van MeliCk – let op de C van Culinair – wordt het voor u een feestje.

Familiebedrijf Van Melick, met inmiddels de vierde generatie aan de leiding, behoort al jaren tot de top van cateraars in het land. De goed opgeleide en attente medewerkers laten u onbekommerd genieten van de feestelijke ambiance, de fraai opgetuigde locatie en heerlijk eten. De Complimenten van uw gasten kunt u daarna zelf in ontvangst nemen.

Van Melick team

Team van Melick

flexibel & professioneel
Jorrit van Melick

Jorrit van Melick

Jorrit van Melick is sinds 2011 de vierde generatie die het familiebedrijf Van Melick Groep leidt met Catering, Totaal Concepten, Culinair, MEES Catering en MEES Meals.

Gaston van Melick

Gaston van Kooten

Gaston van Kooten heeft zijn jubileum van 25 jaar al achter de rug. Gedurende deze tijd heeft hij meerdere functies vervuld en sinds lange tijd is hij onze Senior Accountmanager Sales.

Edwin van Melick

Edwin de Vries

Edwin de Vries is al meer dan 15 jaar in dienst bij de Van Melick Groep. In deze 15 jaar heeft Edwin meerdere functies vervuld. Momenteel is hij onze Operationeel Manager.

Marcel Leenders Van Melick

Marcel Leenders

Nieuwste aanwinst van ons sales team Van Melick is Marcel Leenders.

van melick

Jij?

Ben je geïnteresseerd om bij van Melick te werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Ons team

staat voor u klaar

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van een bedrijfsfeest veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw bedrijfsfeest compleet te laten verzorgen door Van Melick.

Van de aankleding, sfeersetting tot complete catering, wij regelen alles voor u, inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Dé cateraar in Limburg | VanMelick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven