Catering Van Melick

Feest op eigen locatie

catering zuid limburg

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Van catering en bediening tot aankleding en organisatie

U wilt een evenement of feest op eigen locatie organiseren? Van Melick kan u ondersteunen met de complete organisatie van uw evenement of feest. Bovenop de ondersteuning bij de organisatie van uw feest op locatie kunnen wij u zelfs volledig ontzorgen. Van aankleding, opbouw, bediening, catering, afbouw tot het opruimen, u hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.

Themafeesten op eigen locatie

Heeft u hulp nodig bij het bedenken en uitwerken van een geschikt thema voor uw feest of evenement? Geen probleem, de specialisten van Van Melick kunnen u helpen met boordevol ideeën die bij uw locatie en budget passen. Zodra we een thema hebben gekozen kunnen we de aankleding, de menu’s, muziek en alle andere onderdelen afstemmen op het desbetreffende thema.

 

Unieke feestlocaties in Limburg

Wilt u geen feest op eigen locatie maar u bent op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of evenement? Van Melick beschikt over verschillende unieke feestlocaties in Limburg. Zo kunt u bij ons kiezen uit feestlocaties zoals Kasteel Hoensbroek, Stadsschouwburg Sittard-Geleen, Rodahal Kerkrade en nog veel meer!

Neem direct contact op
Klinkertstraat 118, 6433 PB Hoensbroek
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Evenement of feest op eigen locatie? | Van Melick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven