logo_Retina
Catering Van Melick

Verjaardag Catering

bedrijfsfeesten catering

Een verjaardag om nooit te vergeten

De lekkerste catering voor uw verjaardag

Op uw verjaardag wilt u heerlijk genieten van het moment en zorgeloos tafelen met uw gasten. Of het nu gaat om een achttiende verjaardag, een vijftigste verjaardag of een ander verjaardagsfeest, lekker eten en drinken speelt altijd een essentiële rol bij het succes van uw feest.

Laat Van Melick uw verjaardag catering verzorgen en geniet van onze culinaire hoogstandjes. Zo hoeft u zich nergens meer druk om te maken en kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes samen met familie en vrienden.

Verjaardag catering op maat

Natuurlijk kunt u de samenstelling van het eten en drinken helemaal zelf bepalen. Wilt u groot uitpakken met een luxe diner? Of past fingerfood beter bij het thema van uw verjaardag? Van Melick biedt verjaardag catering op maat, niets moet en alles mag. Van barbecues en mediterrane menu’s tot bourgondische diners en seizoensbuffetten. Neem contact op met Van Melick en bespreek de mogelijkheden!

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Aantal gasten

Datum evenement

Voorkeur locatie

Aanvullende wensen

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

Verjaardag Catering | VanMelick
Call Now Button


Van Melick Culinair

retail, zorg en horeca

MEES Catering

scholen en bedrijven