Catering Van Melick

Catering Hoensbroek

Jubileum catering in Limburg

De culinaire plek waar het allemaal begon

In onze keuken ligt de herkomst van ons bestaan. Met veel passie heeft onze keuken de naam ‘Van Melick’ groot gemaakt. Dagelijks is het doel van onze keukenbrigade om de smaakpapillen van fijnproevers telkens weer te prikkelen. De beste kwaliteit en culinair genieten bij Catering Van Melick.

Vakmanschap en ervaring

Bij Catering van Melick draait het om de smaak van goed eten. Onze keukenbrigade zorgt vol passie dat u, met een klein of groot gezelschap, kunt genieten van onze bourgonische gerechten. Van culinaire buffetten, bruiloften, babyborrels, evenementen, crew catering, uitvaarten, jubilea, walking diners of sit down diners, alles is mogelijk! Door onze constante kwaliteit en smaakvolle gerechten zult u genieten van een heerlijke culinaire aanvulling op uw evenement of feest.

Catering van Melick is een uniek team met alleen maar enthousiaste professionals. Wij verzorgen met plezier de catering voor uw gelegenheid. Of het nu een intiem privéfeest of een groot zakelijk event betreft, wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Plant u een feest of etentje in de omgeving van Hoensbroek, Heerlen, Maastricht, Sittard of elders in Limburg en u zoekt een traiteur, catering of een kok aan huis? Neem dan direct contact met ons op.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Catering Hoensbroek | VanMelick.nl
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven