Catering Van Melick

Cateraar Limburg en omstreken

over van melick

Dé cateraar van Limburg

al vier generaties ervaring

Catering voor alle feesten en partijen! Een bruiloft receptie met luxe hapjesschalen, tot een catering bij uw bedrijf! Walking dinner en een kerstbuffet? We verzorgen het allemaal!

Familiebedrijf Van Melick, met inmiddels de vierde generatie aan de leiding, behoort al jaren tot de top van cateraars in het land. De goed opgeleide en attente medewerkers laten u onbekommerd genieten van de feestelijke ambiance, de fraai opgetuigde locatie en heerlijk eten. De complimenten van uw gasten kunt u daarna zelf in ontvangst nemen.

Ons team

staat voor u klaar

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van een bedrijfsfeest veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw bedrijfsfeest compleet te laten verzorgen door Van Melick.

Van de aankleding, sfeersetting tot complete catering, wij regelen alles voor u, inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Dé cateraar in Limburg | VanMelick | Voor al uw feesten en partijen
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven