logo_Retina
Catering Van Melick

Catering aan huis

Catering op maat

Heerlijk thuis genieten

Ambachtelijke buffetten aan huis

Wil u uw verjaardag, jubileum, bruiloft of een ander feest lekker thuis vieren? In dat geval is catering aan huis de perfecte keuze voor u! Ongeacht de grootte van uw feest en uw wensen, Van Melick levert heerlijke buffetten aan huis. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de decoratie, apparatuur en bediening. Van Melick kan u volledig ontzorgen, zo hoeft u maar te genieten van uw feest en gezelschap!

Catering aan huis: van grote buffetten tot luxe menu’s op maat

Wij zijn volledig flexibel en stemmen onze service af op uw wensen. Dat betekent dat wij zowel buffetten voor grote groepen mensen als luxe menu’s op maat kunnen leveren. Neem eens een kijkje op onze inspiratie pagina om een greep uit onze mogelijkheden te ontdekken. Ziet u uw idee of concept niet ertussen staan? Geen probleem, neem contact met ons op om uw wensen vrijblijven te bespreken.

 

Laat u ontzorgen en geniet van uw feest

Bovenop onze heerlijke buffetten aan huis kunnen we u volledig ontzorgen met onze catering aan huis. U hoeft niet één seconde aan de afwas, decoratie, apparatuur of aan de verzorging van uw gezelschap te denken. Het ervaren personeel van Van Melick regelt uw feest van A tot Z.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Aantal gasten

Datum evenement

Voorkeur locatie

Aanvullende wensen

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

Catering aan huis | Buffetten op maat | Van Melick
Call Now Button


Van Melick Culinair

retail, zorg en horeca

MEES Catering

scholen en bedrijven