Catering Van Melick

Beurs catering

catering zuid limburg

Volledige ontzorging voor u en uw gasten

Bij een professionele beurs of zakelijk event mag lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om een kleinschalige, intieme beurs of een groot event, Van Melick is uw partner op het gebied van beurs catering. Wij hebben de capaciteiten om u volledig te ontzorgen, van personeel en organisatie tot apparatuur en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

De mogelijkheden bij Van Melick beurs catering zijn eindeloos. Zo kunt u onder andere kiezen voor buffetten, hapjes, stands of ‘restaurants’. De juiste beurs catering hangt natuurlijk helemaal af van uw doelstellingen en de insteek van de beurs of het event. Wilt u zich laten adviseren over de juiste keuze? Neem contact op met Van Melick en bespreek de mogelijkheden!

Beurs catering op maat

Is het officiële gedeelte van de beurs afgelopen? Dan is het gewoonlijk tijd voor een borrel en netwerken! Ook dan wilt u natuurlijk uw gasten verwennen met lekkere drankjes en eten. Van Melick verzorgt dan ook de complete catering voor de netwerkborrel na de beurs.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Beurs Catering op maat | VanMelick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven