Catering Van Melick

Barbecue catering

mediterraans buffet

BBQ catering op maat

Barbecue op locatie geleverd

Op zoek naar heerlijke barbecue catering voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of bruiloft? Kies dan voor de luxe barbecue catering van Van Melick en laat u verwennen. Wij verzorgen uw complete barbecue, van eten & drinken tot afwas en opbouw. Daarbovenop kunnen wij onze barbecue service volledig aanpassen op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig barbecue menu of voor een luxe barbecue buffet met exclusieve vleessoorten.

Barbecue catering van A tot Z geregeld

Naast het grillen van het vlees zorgen we natuurlijk ook voor de drank en alle bijgerechten zoals brood, salade, sauzen en andere hapjes. Daarbovenop hoeft u zich niet druk te maken om de organisatie, afwas of andere zaken. Wij zorgen voor de afwas, het regelen van de juiste apparatuur, bediening en het opruimen achteraf. Geniet van onze luxe barbecue op locatie en laat u verwennen door ons professionele personeel!

Heeft u vragen over onze barbecue catering of wilt u uw persoonlijke wensen  en voorkeuren bespreken? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of neem een kijkje op onze inspiratie pagina.

Neem direct contact op
Wiebachstraat 33, 6466 NG Kerkrade
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal gasten

  Datum evenement

  Voorkeur locatie

  Aanvullende wensen

  Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

  Barbecue catering op maat | Van Melick
  Call Now Button


  Van Melick Culinair

  retail, zorg en horeca

  MEES Catering

  scholen en bedrijven