Catering bruiloften

Bruiloft catering op de mooiste dag van uw leven!

De puntjes op de "I" voor uw bruiloft
Uw bruiloft is zonder twijfel één van de mooiste dagen van uw leven. Natuurlijk wilt u dat deze dag tot in de puntjes is verzorgd. Met onze creatieve invulling zijn wij in staat om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Voor u beiden én voor uw gasten! Mediterraans, Italiaans of Oma's lekkernijen... Wilt u beginnnen met heerlijke bruiloft hapjes of verwent u uw gasten met een luxe bruiloftdiner? Alles is mogelijk en wij streven naar perfectie!
 
Uw wensen zijn ons uitgangspunt
U kunt ervoor kiezen om een door ons samengesteld buffet met heerlijke lekkernijen op uw bruiloft te serveren. Van Melick geeft uw dag een invulling zoals u deze precies wenst. Bijvoorbeeld een uitgebreide lunch voor uw familie als opening, vervolgens de officiële receptie en als afsluiting een onvergetelijke feestavond met entertainment, artiesten en muziek. 

Heeft u al nagedacht over een mooie locatie voor uw bruiloft? Wij zijn in staat om op onze locatie de verschillende ruimtes helemaal in te richten met de gewenste decoraties op het gewenste tijdstip. Wij verzorgen bruiloftcatering  op iedere gewenste locatie.

Neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Graag geven wij u een advies en aanbod op maat.

 

Neem contact met ons op