Partyservice Catering van Melick

Partycatering op uw eigen locatie is onze uitdaging!

U kiest het feest en de locatie! Wij verzorgen de catering op uw party!
Naast de topklasse-locaties die wij voor u naar wens inrichten en geheel culinair verzorgen, bestaat uiteraard de mogelijkheid om Van Melick in te schakelen voor partycatering bij u op de locatie en de buffetten naar uw éigen keuze.
 
Ons vakmanschap en ervaring in partyservice
Catering Van Melick draait het om de smaak van goed eten. Onze keuken zorgt vol passie dat u, met een klein of groot gezelschap, kunt genieten van onze bourgondische gerechten. Van culinaire buffetten, walking diners of bruiloften, alles is mogelijk! Door onze constante kwaliteit en smaakvolle gerechten zult u genieten van een heerlijke culinaire aanvulling op uw evenement.
 
Partyservice georganiseerd van A tot Z
Uw bruiloft, 50-jarig huwelijk of de communie van uw kind? Van de aankleding, sfeersetting tot complete party catering regelen wij alles voor u. Inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling van uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick! Wij nemen u de volledige zorg uit handen. Van de topklasse catering tot de volledige organisatie van de dag. Precies zoals u het wenst, in zorgvuldige zakelijkheid met een persoonlijke signatuur. Van culinaire buffetten, walking diners of sit down diners, alles is mogelijk! Door onze constante kwaliteit en smaakvolle gerechten zult u genieten van een heerlijke culinaire aanvulling op uw feest of partij.
 

Neem contact met ons op