Persberichten

Persbericht, 12 juni 2013 

Nieuwe huisstijl voor Van Melick Quality Catering
Van Melick Quality Catering heeft in 2013 voor een nieuwe huisstijl, oftewel corporate identity, gekozen en gaat verder onder de naam Van Melick the catering company.  Vandaag is het proces afgerond; nieuw logo, nieuwe website met beleving en zijn onze medewerkers in een nieuw jasje gestoken.   

Van Melick the catering company heeft voor een nieuwe huisstijl gekozen omdat het familiebedrijf een verscheidenheid aan producten aanbiedt in zowel Nederland, België als Duitsland. De nieuwe naam geeft direct een link met al haar activiteiten en is internationaal. Van Melick the catering company begeeft zich op zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Klanten kunnen kiezen uit verschillende modules; eten, drinken, decoratie, entertainment, locatie, licht en geluid. Dit alles kan Van Melick the catering company verzorgen voor elk soort evenement met als basis eten en drinken.  

Het salesteam van Van Melick the catering company staat klaar om samen met u een beleving van uw evenement te maken!

Making of movie van de fotoshoot http://www.vanmelick.nl/nl/sales

Van Melick the catering company kiest ervoor om de nieuwe huisstijl in een consistente presentatie naar buiten te brengen. Het is de eerste kennismaking van hun klanten en belangrijk voor de beleving. 
Kijk voor meer informatie over Van Melick the catering company op www.vanmelick.nl