ONCE

Van Melick is al vele jaren lid van ONCE; Officieel Netwerk Catering Events. 

ONCE is een exclusief platform voor partycateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, garantie van uitvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. ONCE is de overkoepelende organisatie die de partycatering branche vertegenwoordigt én ondersteunt.
 
Partycateraars zijn die ondernemingen die zich hoofdzakelijk bezig houden met gastenverzorging op het gebied van Food & Beverage, eventueel aangevuld met één of meerdere service-elementen zoals organisatie, locatie, entertainment of decoratie bij gebeurtenissen van tijdelijke aard op locaties die niet primair voor dat doel zijn ingericht.
 
In Nederland zijn duizenden cateringmedewerkers bezig met het verzorgen van professionele catering op kleine en grote events. Het Officieel Netwerk Catering Events is voor hen de vereniging die een back up biedt om hoogwaardig en kwalitatief te kunnen ondernemen. Wij bieden kennis en expertise die leden nodig hebben in hun dagelijkse bedrijfsvoering om zich zodoende te onderscheiden. Voor mee rinformatie kijk ook eens op www.once.eu.