Nieuws

MEES GOES WILD

Het zit er weer op, onze 2e editie van MEES disappearing dining club 'MEES GOED WILD'
Lees meer >

Van Melick 2e Party- en Event Cateraar van Nederland

Van Melick the catering company uit Hoensbroek is woensdagavond 13 november gedeeld 2e geworden bij award voor beste party & event cateringbedrijf van Nederland bij de Misset Catering Awards.
Lees meer >

Van Melick in finale beste party- en eventcateringbedrijf van Nederland

Van Melick is doorgedrongen  tot de finale voor de award beste party- en eventcateringbedrijf van Nederland. 
Lees meer >

Gala Prinsebal Zitterd

‘t bal dat de Zittesje Auw Prinse jeder jaor organeseiere ter ere van de regeierende sjtadsprins. Wae in 2013 sjtadsprins zal zeen, dat weite veer nog neit, mer waal weite veer dat veer gaon verhoeze!
Lees meer >

Van Melick doet groot én klein!

Limburgse topkwaliteit gegarandeerd Lees het hele artikel uit Chapeau magazine oktober 2012 hier.
Lees meer >

Catering WK Wielrennen

Van Melick Quality Catering uit Hoensbroek verzorgt tijdens het WK Wielrennen van 15 t/m 23 september 15.000 VIP gasten op de finish in Vilt.
Lees meer >

Gala Prinsenbal 2013 in Stadsschouwburg Sittard

Het Gala Prinsenbal Zitterd keert terug op het oude nest: de Stadsschouwburg. Vanavond tekenden Jorrit van Melick namens Van Melick Quality Catering en Bert Schurgers namens de Stichting Gala Prinsenbal Zitterd een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar.
Lees meer >

Lancering ONCE

Van Melick Quality Catering onderdeel van ONCE: Officieel Netwerk Catering Events Nieuwe naam voor Nederlandse branchevereniging Sector vertegenwoordigt half miljard euro omzet
Lees meer >

Branchevereniging partycateraars vernieuwt

De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars onthult op vakbeurs event12 haar nieuwe naam en beoogd imago. In Jaarbeurs Utrecht zal de tienjarige NVEP op woensdag 4 april om 12 uur haar nieuwe identiteit voor de komende tien jaar onthullen aan vertegenwoordigers uit de catering- en evenementenbranche.
Lees meer >

Als ondernemer geld nodig? Zie de bank als een klant die je wilt binnenhalen!

Hoe financier je de koop van het bedrijf van je vader en oom? Met hulp van de bank en zie de bank als een klant die je wilt binnen halen, zegt Jorrit van Melick. Hij is sinds kort de vierde generatie van de cateraar uit Hoensbroek.
Lees meer >