Stadsschouwburg Sittard-Geleen

Zakelijk correct

In het hart van de historische stad Sittard ligt de Stadsschouwburg. Een statig gebouw dat onlangs volledig is gerenoveerd. De indeling van de schouwburg biedt verschillende mogelijkheden voor recepties, seminars en feesten. Van Melick adviseert u met genoegen over de verschillende mogelijkheden, als separate ruimten of juist helemaal geïntegreerd voor een complete dag. Maak ons uw wensen kenbaar, wij zorgen voor de allerbeste vertaling!
 
Theaterplein
Het Theaterplein van de Schouwburg Sittard-Geleen wordt gevormd door de officiële ontvangstruimte op de begane grond en heeft een L-vorm. In zijn opzet is het theaterplein uitermate geschikt voor feesten en recepties tot zo’n duizend personen waarbij er verschillende thematische (muzikale) invullingen mogelijk zijn.
 
Kleine Zaal (voorheen Rabobank Zaal)
De Kleine Zaal is dé feestzaal bij uitstek door zijn kleurige ambiance, prachtige wandschildering en inrichting. Ook tijdens uitvoeringen in de grote Theaterzaal kan de Kleine Zaal ingezet worden voor uw feest of receptie. Voor diners biedt de ruimte stijlvol zitplaats aan 250 gasten, tijdens recepties kunnen er 700 personen worden begroet.
 
Grote Zaal (voorheen DSM theaterzaal)
De Grote Zaal is de grote schouwburgzaal van Schouwburg Sittard-Geleen. Er zijn diverse opstellingen van de stoelen mogelijk – bijvoorbeeld in een theater-, cabaret- of schoolopstelling. Het gebruik van het uitbreidbare podium behoort eveneens tot de mogelijkheden en biedt dan plaats voor bijeenkomsten of grote vergaderingen tot zo’n 300 personen.

Neem contact met ons op