Kasteel Hoensbroek

NIEUW! Escape room XXL

Bent u op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Iedereen is inmiddels bekend met de escape room, maar wist u dat we op de unieke locatie Kasteel Hoensbroek een XXL escape room aanbieden voor wel 25 tot 100 personen? Vanzelfsprekend gecombineerd met een culinaire omlijsting verzorgd door Van Melick the catering company.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfs- of familiefeest bij Kasteel Hoensbroek neem dan vrijblijvend contact op met Linda de Vries.

-----------------------------------------------------------------------

Culinair genieten op een historische locatie

Kasteel Hoensbroek is zonder twijfel één van de meest prachtige locaties in Zuid-Limburg. Het kasteel met zijn omliggende gebouwen vormen hét perfecte decor voor uw onvergetelijke bruiloft, succesvolle seminar of spraakmakende feest. Van Melick verzorgt op deze locatie de exclusieve catering en organisatie van uw evenement, passend binnen de context die ú voor ogen staat. Intiem in een van de eeuwenoude zalen, of in een uitgebreide opzet waarbij alle ‘saelen’ harmonieus met elkaar worden verbonden. In persoonlijk maatwerk, met zorg en aandacht voor het allerkleinste detail. Waarbij úw wensen onze norm zijn. Waar we natuurlijk nét dat ietsje meer aan toevoegen.
 
Ongekende mogelijkheden
Kasteel Hoensbroek bestaat uit diverse separaat gelegen ruimten; elk met zijn eigen karakter en uitstraling. Intiem voor een informeel diner en smaakvol aan elkaar gekoppeld voor een groots opgezet feest: het kan allemaal in Kasteel Hoensbroek.
 
Grote Remijs
Deze fraaie zaal gelegen aan het tweede binnenplein biedt uitzicht op het prachtige Slotgebouw van Kasteel Hoensbroek. Drie grote glazen poorten laten verrasmogelijkheden toe en vormen een naadloze verbinding met het tweede binnenplein. Karakteristiek zijn de grote historische schilderijen die de wanden sieren.
 
Kleine Remijs
Dit karakteristieke zaaltje met zijn eikenhouten vloer en ronde bar, charmeert vele gasten. De Kleine Remijs is direct gelegen aan het tweede binnenplein en biedt dus volop terrasmogelijkheden. De keuken pal achter de Kleine Remijs, maakt de zaal zeer geschikt voor informele ontmoetingen met een hoog culinair gehalte.
 
De Grote- en Kleine Remijs gecombineerd bieden mogelijkheden voor evenementen tot 250 gasten. Indien u alle zalen (Grote-, Kleine Remijs, Gehoorzaal en Foyer) combineert, kunt u tot 800 gasten uitnodigen. Maakt u daarbij gebruik van het tweede binnenplein (40 bij 20 meter), al dan niet met een paviljoen, dan zijn er evenementen mogelijk tot 1200 gasten.
 
Inrichting Saelen
Het verdient vermelding dat alle zalen, behalve hun eigen karakter, geen bindende inrichting kennen, hetgeen betekent dat uw wensen bepalend zijn voor inrichting en gebruik van de zaal.
 
Gehoorzaal
Op de eerste verdieping ligt de meest imponerende zaal, de Gehoorzaal. Op een oppervlakte van 288 m2 en onder de 17e eeuwse spantribben (hoogte 10 meter) hebben al vele fantastische feesten plaatsgevonden. Van Middeleeuwse bachenalen tot eigentijdse gala's. Ook genoten hier al vele gasten van concerten, koren of voordrachten, veelal gecombineerd met diners of buffetten.
 
Foyer
Nog steeds op de eerste verdieping ligt, tegenover de Gehoorzaal, de Foyer. Minder groots maar daardoor niet minder imponerend. Lagere spantribben, een gezellige bar en minder vierkante meters (161) zorgen voor meer intimiteit. Walking dinners, kerst- en nieuwjaarsborrel, seminars en babyborrels kunnen allemaal succesvol plaats vinden in deze authentieke feestzaal.
 
Klik hier voor een plattegrond met de afmetingen van de zalen.

Neem contact met ons op