Verantwoorde proeverij

Koud geserveerd:

  • Pakketje van wilde zalm (M.S.C. gekeurd), Limburgse beekforel en makreelfilet (duurzaam gevangen)
  • Livar proeverij van gegrild spek en rauwe ham van het livar varken, met een vijgen konfijt
  • Licht gerookte boerderij eend met een gele paprika chutney onder een bedje van mesclun
  • Carpaccio van het Limburgs rund, vergezeld van Parmezaan snippers, pijnboompitten en een balsamico dressing
  • Caprese al balsamico, rucola met verse buffel mozzarella, komkommer, tomaat en basilicum
  • Mesclun salade met olijven, kappertjes en partjes tomaat
 
Warm geserveerd:
  • Kabeljauwfilet gelegd in een saus van biologische geteelde tomaten en gegarneerd met partjes citroen en verse kruiden
  • Rostbraten uit de oven in bruine jus
  • Biologische maïskip geserveerd op venkel met een saus van Franse grove mosterd en dragon
  • Groene tagliatelle met olijfjes, zongedroode tomaatjes en tuinkruiden
  • Aardappelschotel van roseval aardappeltjes
  • Mini witlof gestoomd met citroen en sinaasappels, ingerold in ham en kaas
  • Stokbrood en vloerbrood met roomboter en kruidenboter

Neem contact met ons op