Mediterraans tafelen

Koud geserveerd:

  • Zalmcarré met op de top een tapenade van olijven, hierbij een huisgemaakte cocktailsaus
  • Vitello Tonato, dun gesneden kalfsmuis met een truffel crème onder een bedje van micro leaf en komkommer blokjes
  • Carpaccio van rundvlees met een balsamico dressing en Parmezaanse kaas
  • Pasta pesto salade met gerookte reepjes kipfilet 
  • Rucola aangemaakt met olijfolie, Parmezaan en kappertjes
  • Spaanse tomaten salade met stukjes komkommer en rode uien ringen overgoten met een heldere dressing
Warm geserveerd:
  • Victoriabaarsfilet in zijn geheel gegaard met een romige kreeftensaus en garnituur
  • Gegrilde varkenshaas op en bedje van courgette en gedroogde tomaat vergezeld van een Marsala saus en gegarneerd met tijm
  • Gemarineerde lamsbout op venkel begeleid door een rozemarijn saus
  • Tagliatelle met olijfjes en tuinkruiden
  • Patata Italiano, aardappel schotel gegratineerd met Pecorino
  • Lasagne Italiano, laagjes deeg met traditionele Bolognese saus en gehakt
  • Groene boontjes bereid met stukjes walnoot, tomaat en uien
  • Stokbrood en vloerbrood met roomboter en kruidenboter

Neem contact met ons op