Catering Roermond

Op zoek naar catering in Roermond en omstreken? VanMelick verzorgt al jarenlang catering in de regio Roermond, zowel voor particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om koffietafels, catering voor bruiloften en communies of bedrijfscatering, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Catering op maat

Het is bij ons mogelijk om catering op maat te bestellen, of dat nu in Roermond is of in een andere regio. Wij gaan samen met u zitten en alle mogelijkheden en wensen bespreken, allemaal passend binnen uw budget! Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.
 

Vooraf samengestelde buffetten

Naast catering op maat is het ook mogelijk om vooraf samengestelde buffettten te bestellen . Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Italiaanse buffetten, Mediterraans tafelen of wat dacht u van een heerlijke verantwoorde proeverij voor uw zondag brunch?

 

Partyservice Roermond

Naast catering op maat bieden wij ook een totaalconcept. Bent u op niet alleen op zoek naar catering maar naar een volledigte partyservice in Roermond of omstreken? Ook dat kunnen wij, afhankelijk van uw wensen, gedeeltelijk of volledig voor u verzorgen. Van locatie en aankleding tot entertainment, bediening. Wij kunnen uw evenement van A tot Z regelen!

 

Heeft u vragen, ideeën of wilt u direct een offerte opvragen? 

 

 

* verplichte velden