Catering bedrijfsfeest

U organiseert een bedrijfsfeest of personeelsfeest en u zoekt nog passende catering? Natuurlijk wilt u dat uw bedrijfsfeest een succes wordt. Daar hoort een gepaste bedrijfsfeest catering en een mooie locatie bij. Van Melick is al jaren dé specialist in het verzorgen van de catering op bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Daarbovenop kunt u bij Van Melick ook terecht voor bijvoorbeeld event catering, party catering of bruiloft catering.
 
Het is mogelijk om de catering te bestellen op uw eigen locatie, maar u kunt ook gebruikmaken van een van onze prachtige bedrijfsfeest locaties. In beide opties zijn er allerlei mogelijkheden die wij graag persoonlijk met u bespreken. Tevens kunt u bij ons terecht voor compleet verzorgde bedrijfsfeesten met locatie, aankleding, catering en entertainment.
 
De smaak van u en uw gasten staan bij ons centraal bij de verzorgde bedirijfsfeest catering. Wensen vertalen wij in een passende catering, zo hoeft u alleen nog maar te genieten tijdens uw bedrijfsfeest!

Personeelsfeest catering

Wilt u juist geen zakelijk evenement maar een informeel personeelsfeest  of personeelsuitje organiseren? Ook voor personeelsfeest catering bent u bij Van Melick op de juiste plek, wij verzorgen standaard buffetten of catering op maat voor allerlei personeelsfeesten. Daarbovenop zorgt onze bediening ervoor dat uw personeel niets te kort komt. 
 

Bedrijfsfeest Limburg locaties

Naast personeelsfeest catering kunnen wij ook een bedrijfsfeestlocatie voor u regelen. Van Melick beschikt over uiteenlopende bedrijfsfeest locaties voor elke gelegenheid waar wij de catering verzorgen. Enkele van onze locaties zijn:

Complete verzorging bedrijfsfeest

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van een bedrijfsfeest veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw bedrijfsfeest compleet te laten verzorgen door Van Melick. Van de aankleding, sfeersetting tot complete catering, wij regelen alles voor u, inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Neem contact met ons op